HOSPITALIZIRANI MINISTAR

Komadina već idući tjedan na radnome mjestu

23.02.2012 u 11:00

Bionic
Reading

Zamjenik ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Zdenko Antešić izjavio je danas novinarima kako očekuje da će ministar Zlatko Komadina, koji se nalazi u bolnici, već idući tjedan biti na radnome mjestu te kazao kako ministarstvo odlično funkcionira

'Ministarstvo odlično stoji i normalno funkcionira', rekao je Antešić novinarima pred Banskim dvorima uoči sjednice Vlade.

Upitan za komentar napisa u medijima da se ministar Komadina nije snašao kao ministar, Antešić je ocijenio kako 'ima dosta medijskog žutila i puno stvari koje dolaze u medije, a nisu autentične'. 'Mislim da nije korektno na takav način pisati o ministru koji ima određenih zdravstvenih tegoba. Nije istina da se ministar nije snašao', rekao je Antešić.

Podsjetimo, Komadina je u utorak poslijepodne hospitaliziran na Zavodu za gastroenterologiju KBC Zagreb - Rebro. Preko socijalnih mreža Vlade priopćeno je kako je u dogovoru s kolegom, ministrom zdravstva Rajkom Ostojićem zadržan radi temeljitih pretraga kako bi se isključile moguće pritajene zdravstvene tegobe. Mediji su objavili izjave najbližih ministrovih suradnika, koji su kazali kako Komadina ničim nije odavao dojam bolesnog čovjeka, osim što je na njemu već danima bio vidljiv jak umor. U pogonu je od jutra do mraka, a njegov je organizam očito reagirao na taj pojačani napor i neredovitu prehranu, ocijenili su.