Hrvatska KERUM U OBRANI SPLITA

'U Muću tri mrtvaca nisu mogli danima pokopati, to nitko ne spominje'

Splitski gradonačelnik Željko Kerum ocijenio je da je danas stanje u Splitu glede snježnih oborina povoljnije nego prethodnih dana, te je odbacio kritike na njegov i račun gradske vlasti da su nespremno dočekali vremenske neprilike

'Snijeg je iznenadio i građane i grad i sve skupa, pa mislim da kritike nisu bile ispravne', rekao je Kerum danas za Radio Split.

Po njegovim riječima, situacija u Splitu nije onakva kakvom se pokazuje, jer su gradske službe, tvrtke i institucije, na čelu s načelnikom gradskog stožera za zaštitu i spašavanje Jurom Šundovom, posao 'odradili dobro'. Kerum smatra kako treba pogledati i ostale gradove ili situaciju u Dalmatinskoj zagori koji nisu izvrgnuti kritici kao Split.

'U Muću se tri mrtvaca nisu mogla pokopati tri, četiri dana, ali to nitko nije spominjao', rekao je pri tomu Kerum. Odbacio je i tvrdnje da je Split 'grad slučaj', te rekao kako se prije dvije i pol godine 'desila politika' kojoj je on na čelu i pobijedila je u Splitu dvije najveće stranke (HDZ i SDP).

'Te dvije velike stranke to nikad neće prihvatiti i to im nije drago, a imaju medije koji ih podržavaju i to je razlog svim tim prozivkama i kritikama', ustvrdio je Kerum komentirajući kritike kojima su izvrgnuti on i gradska vlast. Splitski gradonačelnik je u razgovoru za Radio Split uz ostalo rekao da čišćenje zaleđene površine splitske Rive treba obavljati pažljivo kako se ne bi oštetile kamene ploče.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još