Hrvatska MOŽDA SPORIJE, ALI KONTINUIRANO

ZET spreman za nadolazeće vremenske prilike

ZET je spreman i za nadolazeće vremenske prilike, a s obzirom na kontinuiranu suradnju i intenzivne kontakte s resornim službama, kolegama iz drugih podružnica i Državnim hidrometeorološkim zavodom, osiguravat ćemo prometnu povezanost svih gradskih dijelova u najvećoj mjeri, priopćio je danas glasnogovornik ZET-a Tomislav Jurić

Govoreći o pripremama ZET-a za nadolazeće dane i očekivane vremenske prilike Jurić je istaknuo kako im je prioritet i nadalje sigurnost putnika. 'Bude li postojala sumnja na tom području, preventivno ćemo reagirati i eventualno obustavljati linije ako se za to ukaže potreba, odnosno dok koridori ne budu jamčili nesmetan prolazak', istaknuo je.

Podsjetio je kako je i proteklih dana bio mali broj prekida linija, dnevno na njih svega nekoliko od 150 koliko ih je u sklopu prometne mreže.

'Na prometne okolnosti i vremenske prilike ne možemo utjecati u mjeri da ne dolazi do odstupanja od reda vožnje, no vjerujem kako će, možda sporiji, ali tijek prometa kontinuirano postojati. Putnike molimo za razumijevanje, ali im i savjetujemo da prema odredištima krenu ranije', navodi u priopćenju glasnogovornik ZET-a Tomislav Jurić.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još