KVAR NA SERVERU

Taxi Cammeo ne prima pozive građana

05.02.2012 u 18:14

Bionic
Reading

Stručne ekipe španjolskog proizvođača opreme rade na otklanjanju kvara, te se nadaju skoroj uspostavi normalnog režima rada

Zbog tehničkog kvara na serveru, Taxi Cammeo u Zagrebu nije u mogućnosti primati pozive i prosljeđivati narudžbe prijevoza svojim vozačima, izvijestili su.

Stručne ekipe španjolskog proizvođača opreme već rade na otklanjanju kvara, te se nadaju skoroj uspostavi normalnog režima rada.

‘Svim našim korisnicima ispričavamo se zbog neugodnosti koje je ovaj kvar mogao prouzročiti’ stoji u priopćenju Taxi Cammea.

Do 20 sati, kako nam je kazao glasnogovornik Miroslav Hoffman, glasnogovornik Taxi Cammea, šest sati nije bilo moguće naručiti vozilo.

'Jučer se već pojavio problem i to smo prijavili. Očito je problem softverski jer su svi serveri spojeni s centralom u Španjolskoj. Koliko su oni sami odgovorni za to da je sve palo, možemo samo nagađati. A o tome hoćemo li danas moći početi raditi odlučiti će se u Španjolskoj - moramo poštovati ugovore i čekati zeleno svijetlo. Prema našim procjenama već tijekom večeri bismo mogli ponovno početi raditi. Svim našim korisnicima ispričavamo se zbog neugodnosti koje je ovaj kvar mogao prouzročiti' kazao je Hoffman.