ORKANSKO PETO GODIŠNJE DOBA

Otkazan Dječji karnevalski korzo u Opatiji

03.02.2012 u 15:09

Bionic
Reading

Dječji karnevalski korzo u Opatiji, na kojem je nedjelju, 5. veljače, trebalo sudjelovati 29 karnevalskih skupina s ukupno oko 1.800 malih maškara, otkazan je zbog najave snijega i loših vremenskih uvjeta, dok se Maškarani autoreli Pariz - Bakar i Iz­bor princa i princeze Tower Centra Rijeka odgađaju do idućeg vikenda

Karnevalske skupine sa šireg područja Hrvatske i iz Slovenije koje su trebale sudjelovati na 16. Dječjem karnevalskom korzu obavijestile su organizatore da zbog sigurnosti djece neće sudjelovati u najavljenoj karnevalskoj povorci, pa je Turistička zajednica Grada Opatije odlučila otkazati najavljenu manifestaciju. Budući da je većina djece trebala stići u Opatiju organiziranim prijevozom autobusima, a na prometnicama se očekuju nesigurni uvjeti, najveselija fešta za djecu i publiku u karnevalskom ludilu koje vlada liburnijskim krajem, održat će se tako tek iduće godine.

Novi termin za Maškarani autoreli Pariz - Bakar je u subotu 11. veljače u 10.05 sati, a Iz­bor princa i princeze Tower Centra Rijeka u nedjelju, 12. veljače, u 16.30 sati.