IZBORI U HDZ-U

Prgomet, Kujundžić i Milošević otvorili web stranice

27.01.2012 u 14:56

Bionic
Reading

Dok će se Darko Milinović i Tomislav Karamarko u utrci za predsjednika HDZ-a koristiti prokušanim metodama predstavljanja biračima, Drago Prgomet, Ivan Domagoj Milošević i Milan Kujundžić okrenuli se novim medijima i otvaranju web stranica

Već postojećoj web stranici kandidata Drage Prgometa danas bi se u internetskom prostoru, kako donosi Večernji list, trebale priključiti i stranice Domagoja Ivana Miloševića i Milana Kujundžića

Posljednji je, tako, formirao i tim mladih ljudi kojima je unajmio ured i koji će mu pomoći u kampanji. Milošević se, pak, odlučio za profesionalnu pomoć, te najavio komunikaciju s biračima putem društvenih mreža.

Darko Milinović se odlučio za provjerenu taktiku obilaska terena i predstavljanja programa, pa čak i 'od vrata do vrata' ako treba, a Tomislav Karamarko zalaže se i za međusobna sučeljavanja kandidata pred članovima stranke u najvećim gradovima.

Ni Jadranka Kosor, doduše, ne sjedi prekriženih ruku, pa se kao aktualna šefica koristi stranačkom infrastrukturom, svaki dan je u medijima, te na razne adrese šalje pisma europskih političara u kojima joj čestitaju na pozitivnom ishodu referenduma za ulazak u EU i ističu njenu ulogu u cijelom procesu.