OBRAČUN U ZAGREBU

Cammeove vozače opet napali 'stari' zagrebački taksisti

26.01.2012 u 20:03

Bionic
Reading

Novu eskalaciju napada na naše vozače, putnike i vozila objašnjavamo smanjenim siječanjskim utrškom svih taksi prijevoznika u Zagrebu – kažu u Taxi Cammeu

Zagrebački Taxi Cammeo izvijestio je da su danas do 12.30 sati članovi udruge Radio taksi Zagreb napali vozače i putnike u dva njihova automobila.

– Prvi se napad dogodio ispred bolnice Sestara Milosrdnica u Vinogradskoj ulici, kada je od siline udaraca raznim predmetima, ali i nogama i šakama, automobil u kojem se nalazio vozač i putnik oštećen, ali se udaljio s mjesta napada bez poziva policiji, ponajviše da ne bi trpio već uznemiren putnik – stoji u priopćenju koje potpisuje Miroslav Hoffman, voditelj službe Taxi Cammea.

Drugi napad dogodio se u Ulici Božidara Magovca, a vozač i putnici su, navodi se u priopćenju, bili izloženi vrijeđanju i bespravnom snimanju.

– Novu eskalaciju napada na naše vozače, putnike i vozila objašnjavamo smanjenim siječanjskim utrškom svih taksi prijevoznika u Zagrebu, za koju, čini se, članovi Radija Taksi Zagreb, krive nas, koji smo u Zagrebu pokrenuli servis jeftinog taksi prijevoza, iako je takva usluga poznata u nizu svjetskih gradova – smatraju u Cammeu.