EMISIJA O REFERENDUMU

Hloverka se u nedjelju vraća na male ekrane

18.01.2012 u 15:44

Bionic
Reading

Hloverka Novak Srzić trebala bi se vratiti u nedjelju na male ekrane u emisiji koju će voditi zajedno s Mislavom Toganalom, posvećenoj referendumu za ulazak u EU

No hoće li se to uistinu dogoditi, iako s Prisavlja tako najavljuju, treba tek vidjeti jer nam je sama Hloverka u kratkom telefonskom razgovoru poručila 'da će sve znati kad ozdravi'. Nedjeljna emisija, prema najavi, trebala bi trajati od 20 do 22.30 sati.

Podsjetimo, Hloverka je 27. prosinca prošle godine trebala voditi 'Otvoreno', ali se nije pojavila jer joj je, kako je izjavila, pozlilo, nakon čega je otvorila bolovanje. Na HRT-u su odmah krenula nagađanja da je skinuta s ekrana, a iako je trebala voditi i jučerašnju emisiju, umjesto nje u studiju se pojavio Mislav Togonal.

Zbog čega Hloverke sinoć nije bilo u 'Otvorenom', na HRT-u odgovora nemaju. Neslužbeno pak doznajemo da je skinuta s ekrana na zahtjev samog vrha kuće. Prema najavama s Prisavlja, osim nedjeljne emisije o referendumu, Hloverku bismo ubuduće trebali ponovno gledati kao voditeljicu 'Otvorenog', koje po novoj shemi ide utorkom i srijedom.