Hrvatska BIT ĆE JOŠ PROTUKANDIDATA

Kosor potvrdila: Šeks će biti moj saveznik

Predsjednica Hrvatske demokratske zajednice Jadranka Kosor izjavila je večeras da ima naznaka da će se za predsjednika stranke na predstojećim unutarstranačkim izborima, uz već poznata imena u javnosti, prijaviti još kandidata, no nije željela reći o kome se radi

'Dobro je da se otvara novi prostor a mi ćemo na unutarstranačkim izborima, koji će trajati oko tri mjeseca, birati ne samo predsjednika, već i vodstvo stranke, članove predsjedništva, potpredsjednike', izjavila je u večerašnjem Dnevniku RTL-a Jadranka Kosor, predsjednica HDZ-a i donedavna premijerka.

Na upit je li dobro učinila što je u vladu pozvala neke suradnike koji su sada protiv nje, kazala je da je dobro činila kada je nastojala pojačati gospodarski potencijal vlade. Radi se o tome da neki imaju osjećaj odgovornosti, lojalnosti i pripadnosti, a neki to nemaju, istaknula je dodajući da je osjećaj odgovornosti i lojalnosti ključ za zajednički timski rad.

Potvrdila je i da će uz njezin program stati i potpredsjednik HDZ-a Vladimir Šeks. 'Sasvim sigurno će Vladimir Šeks biti uz moj program stranke za sljedeće četiri godine i više od toga', naglasila je Kosor odgovarajući na pitanje hoće li sadašnja Šeksova potpora ostati i do izbornoga sabora.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još