Hrvatska NOVO LICE NA PRISAVLJU

Tatjana Jurić u Dnevniku HTV-a vodit će šoubiz vijesti?

  • Autor: V.B.
  • 13.1.2012 14:06:53
  • 13.1.2012 12:41:55

Krene li Dnevnik HTV-a u varijanti koja se spominje posljednjih dana, od 19 sati i u formatu od 45 minuta ili nešto dulje, vrlo je izvjesno da će u posljednjoj trećini imati vijesti s crvenog tepiha, a kao urednica istih spominje se Tatjana Jurić

Iako službene potvrde njezinog angažmana nema, neslužbeno iz izvora bliskih Prisavlju doznajemo da je Jurić s HRT-om pregovore obavila i da se ozbiljno prionulo poslu. No, hoće li njezine vijesti iz svijeta poznatih i slavnih biti u sklopu Dnevnika ili će ići kao zasebna emisija, još nije sasvim jasno budući da ni na samom HRT-u još nisu definirali što bi i kako.

Podsjetimo, zbog drastičnog pada gledanosti novi glavni urednik HTV-a Bruno Kovačević odlučio je unijeti izmjene u nekad najgledanijih trideset minuta, a svojedobno je najavio i angažman novih lica na Prisavlju. Sredina veljače posljednjih dana se spominje kao mogući termin u kojem bi svjetlo dana trebao ugledati novi Dnevnik, iako nije isključena mogućnost da se to dogodi kasnije ili čak najesen.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još