JOVANOVIĆ NA FACEBOOKU

'Srebriću i Markoviću bolje je da odu časno'

07.01.2012 u 13:26

Bionic
Reading

'Nevjerojatna je želja ove ekipe iz vrha HNS-a da ostanu u foteljama, koje ih izgleda zanimaju neusporedivo više od nogometa i nogometaša', napao je oštro na svome Facebooku ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović predsjednika HNS-a Vlatka Markovića i glavnog tajnika te organizacije Zorislava Srebrića

'Vrlo rado ću ih, zajedno sa svojim doministrom za sport Skansijem, primiti na razgovor, jer možda im taj razgovor pomogne u razmišljanju da podnesu ostavke. Trebaju to učiniti zbog odgovornosti koju snose za otužno stanje hrvatske nogometne lige koja je potonula u močvari korupcije, nemorala i neodgovornosti manjine što sramoti većinu istinskih zaljubljenika u nogomet', poručio je Jovanović HNS-ovim glavešinama.

Smatra kako je prvi korak u spašavanju nogometa ostavka Srebrića i Markovića te kako je bolje da časno odu dok još imaju priliku, nego da nečasno ostanu i minutu dulje.

'Svojim odlaskom otvaraju vrata novim, svježim, osobno se nadam brončanim vatrenim, koji će sigurno imati viziju, ideje, program i plan kako vratiti našem nogometu ne samo brončani, nego i zlatni sjaj', odlučan je Jovanović.