OMILJENI KORENIČKI PROFESOR

'Prekidam svoju medijsku karijeru'

30.12.2011 u 19:56

Bionic
Reading

Profesor hrvatskoj jezika iz Korenice, Ante Kovač, preko noći je postao medijska zvijezda, no danas je gostujući pred kamerama Hrvatske uživo najavio kako 'prekida svoju medijsku karijeru'

Hrvatska je javnost Kovača upoznala kada se ironično rasplakao pred kamerama zbog izgradnje okretišta autobusa u dvorištu škole u Korenici.

'Ne osjećam se zvijezdom, jer zapravo je moja ravnateljica htjela biti na televiziji, a ne ja. Baš me zovu jedni prijatelji iz Normandija da su gledali moju ravnateljicu čak u Normandiji', ironično je prokomentirao Kovač dodavši kako vjeruje da su se time ispunila očekivanja ravnateljice.

Smatra kako nije bila potrebna pretjerana hrabrost za ironično komentiranje nepotrebne ceremonije zbog čega mu sada prijete iz koreničke političke strukture, a ravnateljica Vesna Vidović najavila je i tužbu.

'Ja sam studirao povijest i još nikada nisam čuo ili pročitao da je netko zbog plakanja proglašen hrabrim. To je malo čudno', izjavio je Kovač te naglasio kako više neće davati izjave za medije, već će se posvetiti 'popravljanju limarije na svom legendarnom Golfu'.