Hrvatska NEPRIMJERENE IZJAVE

Dubrovački gradonačelnik smijenio bivšu ministricu turizma

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić primio je danas Pavu Župan Rusković te je izvijestio da je Turističkoj zajednici Grada Dubrovnika predložio da se njezin angažman u Destinacijskom managementu, koji ugovorom traje do 31. prosinca 2011. više ne produljuje, javlja Dubrovački vjesnik

Očito je da se gradonačelniku nije svidjelo to što je Župan Rusković mlade Australce i Novozelanđane nazvala pijančinama i nesmotreno izjavila da 'nisu trebali ni dolaziti', pa je istaknuo da je 'Dubrovnik otvoren i slobodan grad u kojem su svi dobrodošli, a zajednički cilj svih uključenih u dubrovački turizam treba biti postizanje kvalitete ponude i jamstva sigurnosti i ugodnog boravka posjetiteljima bez obzira na njihovo porijeklo ili dob', piše Dubrovački vjesnik.

Osobni stavovi Pave Župan Rusković koje je iznijela predstavljajući rad Destinacijskog managementa, a koji su uključivali proglašavanje određenih skupina turista nepoželjnima su ocijenjeni neprimjerenima, a daljnja suradnja neproduktivnom pa se nakon konzumiranja postojećeg ugovora do kraja neće se produljiti.

Tijekom prezentacije projekta Groblja Dubac u Župi gradonačelnik je u pauzi kratko dao izjavu za medije u kojoj je rekao da su izjave Pave Župan Rusković bile neprimjerene i da joj se zahvalio na suradnji te se ispričao svima koje su njezine izjave mogle povrijediti.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još