BANDIĆU JE SAVJEST ČISTA

Onima koji su preplatili vrtiće neće biti vraćen novac

14.12.2011 u 16:55

Bionic
Reading

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić istaknuo je danas da neće biti povrata novca roditeljima koji su po višoj cijeni platili smještaj djeteta u vrtić ili jaslice, ako Gradska skupština donese proračun za 2012. i jedinstvenu cijenu od 300 kuna

'Meni je savjest čista, htio sam rasporediti teret krize, sjetit ćete se vi za šest mjeseci što vam je Bandić govorio' – poručio je prvi čovjek grada.

Povrat novca roditeljima za plaćanje dječjih vrtića nije moguć', poručio je gradonačelnik Milan Bandić. Kaže da je iduća godina nova u kalendaru i nije ovisna o ovoj.
'Oni koji lani nisu šest mjeseci ništa plaćali, sada će plaćati 300 kuna i njima će to biti skuplje, a oni koji su plaćali više od toga, sada će plaćati manje', izračunao je gradonačelnik.

Poručio je da je duboko nesretan jer njegov princip nije prošao.

'To je zato što za ovaj model nije bilo razumijevanja na Skupštini, opstruiran je na svim razinama', istaknuo je Bandić naglašavajući da oni koji imaju najmanje odsad moraju plaćati te poručio da će ih nositi na duši.

Smatra da je ovo kompromis s Gradskom skupštinom i kako stvari počinju normalno funkcionirati jer je, kako kaže, došlo do organiziranog nemira.

'Meni je savjest čista, htio sam rasporediti teret krize, sjetit ćete se vi za šest mjeseci što vam je Bandić govorio', poručio je prvi čovjek grada.