Hrvatska NAKON PORAZA HSP-A

Anto Đapić objavio povlačenje iz politike

  • Autor: tportal.hr
  • 12.12.2011 15:08:16
  • 12.12.2011 14:43:54

Anto Đapić, počasni predsjednik Hrvatske stranke prava, objavio je danas da se 'u potpunosti povlači iz stranačkog i političkog života HSP-a'. Razlozi su povlačenja, kako je naveo, 'osobne i političke naravi'

'Politički razlozi su moj rezultat na proteklim parlamentarnim izborima. Preuzimam svoj dio odgovornosti. Osobni razlozi leže u činjenici da moji politički pogledi na budućnost Hrvatske, kao i moj vrijednosni sustav i politički svjetonazor koji sam živio i izgrađivao kao dužnosnik HSP-a nisu naišli na potporu biračkog tijela', poručio je javnosti Anto Đapić.

U želji, kako je istaknuo, da ne mijenja svoje političke poglede i svjetonazor, odlučio se povući iz stranačke politike kako 'ne bi ni na koji način smetao procesu konsolidacije i jačanja stranke kojoj je posvetio sav svoj politički potencijal, pa i obiteljski i osobni život'.

'Uvjeren sam da će HSP iznaći način prilagodbe novim političkim okolnostima u kojima se nalazi Hrvatska', navodi Đapić u svojem priopćenju posebno zahvaljujući 'svim biračima koji su ga 21 godinu pratili i podupirali'.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još