Hrvatska SINDIKALNA POMIRBA

Za prava radnika Gaja od utorka igraju oštrije

Nakon danas održanog sastanka s predsjedništvom Sindikata PPDIV-a u Zagrebu, Šimo Orešković, njegov regionalni povjerenik i Željko Vuković, sindikalni povjerenik Gaja izgladili su nesporazume, pomirili se te će odsad nastupati jedinstveno

'I kolega Vuković i ja brinemo o pravima radnika, međutim zbog velikih svakodnevnih pritisaka razišli smo se i svaki zauzeli svoj stav. To smo danas riješili i odsad je to završena stvar – nastupat ćemo jedinstveno, u interesu radnika', rekao je Orešković.

Rezultat tog dogovora je sutrašnji skup radnika na kojem će, s početkom u 10 sati, iznijeti nove podatke te predložiti i precizirati zahtjev kojim će novim vlasnicima za očitovanje dati rok do ponedjeljka, 12. prosinca. Ukoliko rok ne bude poštovan, spremni su Trgovačkom sudu u Bjelovaru podnijeti zahtjev za stečaj.

Osim toga, tvrdi Orešković, za rješenje problema Gaja zainteresirana je i novoizabrana koalicijska vlast. Idućeg tjedna pozvani su u Zagreb kako bi njenim predstavnicima pružili točan uvid u stanje Gaja.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još