Hrvatska NAGRADNI NATJEČAJ

Vjetrenjača dijeli 15.000 kuna za provjetravanje

  • Autor: V.B.
  • 1.12.2011 15:18:49
  • 1.12.2011 14:35:24

Udruga Vjetrenjača poziva sve zainteresirane koje zanima provjetravanje javne nabave da se uključe u natječaj za što kreativniju, inventivniju i originalniju analizu podataka koja je od nedjelje dostupna na njenoj stranici i osvoje nešto od 15.000 kuna iz nagradnog fonda

Iz Vjetrenjače napominju da se analize mogu slati do 20. prosinca 2011, a podijelit će tri nagrade. Sami sudionici natječaja odabiru format, oblik i način na koji ćete protumačiti podatke dostupne u bazi. Nagrade će dodijeliti tročlani žiri po kriterijima kreativnosti i originalnosti.

U proteklih nekoliko dana site http://nabava.vjetrenjaca.org posjetilo je više od 68.000 građana koji su ukupno pregledali više od pola milijuna mrežnih stranica s detaljima o raznim javnim nabavama. Na anketu na stranicama odgovorilo je 7221 posjetitelj, s premoćnom većinom od 99,2 posto izrazivši potrebu da stranica bude trajno dostupna javnosti.

Udruga Vjetrenjača financira se, prije svega, od donacija kako građana, tako i institucija, pa stoga poziva sve kojima su važni podaci koje su ovaj put objavili, kao i one koji su se dosad koristili njihovim podacima, da je podrže i doniraju. Sve informacije o tome kako to učiniti može se pronaći na stranici http://vjetrenjaca.org/.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još