Hrvatska REAKCIJA IZ MINISTARSTVA

Bošnjaković nije prešutio nesreću, prijavio ju je policiji

Iz Ministarstva pravosuđa potvrdili su danas da je ministar Dražen Bošnjaković 13. studenog imao lakšu prometnu nesreću sletjevši službenim automobilom s autoceste A3 kod čvora Ivanić Grad te opovrgnuli da je nesreću prešutio

'Netočni su navodi nekih hrvatskih listova koji govore o prešućivanju ove prometne nezgode, s obzirom da je ministar Bošnjaković odmah po nezgodi pozvao policiju', stoji u priopćenju Ministarstva pravosuđa.

Kažu da u nezgodi nije bilo drugih sudionika niti ozlijeđenih i da je šteta na vozilu neznatna. S obzirom da je riječ o službenom vozilu, ministar je odmah po nezgodi pozvao policiju koja je napravila uviđaj na terenu, 'usto napravivši i zapisnik o ispitivanju prisutnosti alkohola u organizmu, a koji je potvrdio da g. Bošnjaković nije imao alkohola u krvi'.

Ministar je na licu mjesta podmirio prekršajnu kaznu u iznosu od 600 kuna. Bošnjaković je službenim 'golfom' oko podneva sletio s autoceste kod čvora Ivanić Grad te je prošao preko trave i zaustavio se u žičanoj ogradi.

Neki mediji danas su objavili da je ministar i kandidat HDZ-a u 6. izbornoj jedinici prešutio nesreću o kojoj javnost nitko nije obavijestio, navodeći pritom kako se nesreća dogodila u danima kada je HDZ glasno napadao Kukuriku koaliciju zbog njihovog kandidata na izborima i varaždinskog gradonačelnika Gorana Habuša koji se pod utjecajem alkohola zabio u drugo vozilo.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još