Hrvatska IZBORI NA PRISAVLJU

Devet prijava za ravnatelje HTV-a, HR-a i GP-a

  • Autor: V. B.
  • 18.11.2011 17:32:40
  • 18.11.2011 16:27:24

Na natječaj za ravnatelje HTV-a, Hrvatskog radija i Glazbene proizvodnje (GP) stiglo je devet prijava. Dvije prijave stigle su za mjesto ravnatelja HTV-a, dvije za ravnatelja radija i dvije za šefa GP-a. Za što su tri preostale, znat će se u utorak

Tada će se, prema službenim informacijama s Prisavlja, sve koverte otvoriti nakon čega će se znati i imena kandidata. Odluku o tome tko će u naredne četiri godine ravnati navedenim ustrojbenim jedinicama donijet će tročlana Uprava kuće u sastavu Josip Popovac predsjednik Uprave te zamjenici Zoran Mihajlović i Marko Ugarković.

U utorak bi trebalo biti i poznato i jesu li kandidati Uprave za mjesta glavnih urednika HTV-a – Bruno Kovačević i HR-a Vladimir Kumbrija dobili potporu zaposlenika za njihov izbor na navedene funkcije.

Potpora zaposlenika nije obvezujuća za Upravu, kao ni za Vijeće koje bi 24. studenog trebalo sa šest od jedanaest glasova izabrati glavne urednike. Ako do toga ne dođe, morat će predložiti svog kandidata za kojeg će opet morati tražiti potporu zaposlenika, ali će ga onda morati izabrati sa osam glasova za.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još