Hrvatska KOSOR U VELIKOM TRGOVIŠĆU

'Kukuriku ima dvostruka mjerila, različite stavove i skriva program'

Nakon što je predstavila HDZ-ove kandidate na izborima kod baraka NK Jarun, predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor uputila se u 3. izbornu jedinicu, a prva stanica bila joj je rodna kuća Franje Tuđmana u Velikom Trgovišću

Kod spomen-kuće prvog hrvatskog predsjednika Kosor je u pratnji Tomislava Karamarka, Domogoja Miloševića i kandidata iz treće izborne jedinice položila cvijeće i zapalila svijeće.

Ponovila je da je uvjerena da će rezultati na izborima biti sjajni te da će 4. prosinca HDZ biti iznenađenje za sve one koji su mislili da su izbori završeni i koji su već otvarali i popili šampanjac.

'HDZ je najjači upravo u nemogućim uvjetima. Mi smo u ovoj kampanji u neravnopravnom položaju u odnosu na Kukuriku, no vjerujemo da će građanke i građani prepoznati našu snagu i odlučnost', rekla je Kosor novinarima.

Dodala je da je HDZ već pokazao svoju snagu i odlučnost u vođenju Hrvatske.

'HDZ je bio na čelu države u najtežim vremenima i postigao povijesne vrhunce. Oni bi htjeli zaustaviti borbu protiv korupcije i zadržati je samo pred vratima HDZ-a, ali neće u tome uspjeti', poručila je Kosor.

'Kako misle voditi Hrvatsku kad smatraju da je dovoljno smijeniti gradonačelnika Varaždina Gorana Habuša s liste za Sabor, a misle da će on izvrsno voditi grad. Kukuriku ima dvostruka mjerila, čiji je Čačić glavni šef, unatoč svim poteškoćama koje ga prate. Slučaj varaždinskog gradonačelnika pokazuje da se Zoran Milanović, koji želi biti premijer, ne usudi suprotstaviti čelniku HNS-a', rekla je Kosor.

Na pitanje novinara kako se u kampanji osjeća kao žena naspram četvero muških čelnika iz Kukuriku koalicije, Kosor je rekla da poziva svu četvoricu šefova stranaka na sučeljavanje.

'To je moj prijedlog - ja s jedne strane, a oni s druge', poručila je. Također je istaknula da Kukuriku skriva program te da ima i različite stavove.

'Neka Milanović otvoreno kaže hoće li zvati MMF, hoće li prodati HEP? Neka Milanović opovrgne sve to što je rekao Linić', rekla je Kosor.

Nakon posjeta Velikom Trgovišću Jadranka Kosor i kandidati iz 3. izborne jedinice oko 13.30 sati došli su i u svetište Majke Božje Bistričke gdje su zapalili svijeću u crkvi na otvorenom te su prisustvovali misi, na kojoj su molili za sretan tijek kampanje. U stopu ih prate i članovi mladeži koji putuju autobusom.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još