DEMANTIRANJE MEDIJA

HDZ-ov načelnik: Nisam pijan slupao auto

18.11.2011 u 14:00

Bionic
Reading

Nakon što su varaždinski HDZ-ovci pozvali Gorana Habuša da podnese ostavku na dužnost gradonačelnika, u medije je procurila informacija da je i jedan njihov načelnik nedavno, također u alkoholiziranom stanju, slupao auto. U HDZ-u su tvrdili da o tome ništa ne znaju. Prozvani Krunoslav Jurgec, načelnik Općine Donja Voća, preko odvjetničkog ureda je naveo da odbacuje navedene navode kao neosnovane

Prema medijskim navodima, Jurgec je nakon prometne nesreće koja se dogodila u noći sa 29. na 30. listopada kod barutane u Novoj Vesi navodno nazvao svoju stranačku kolegicu da preuzme odgovornost za vožnju da bi naplatio štetu od osiguranja. Kad su ga novinari nazvali, kazao im je da ne zna o čemu je riječ te da je ostao iznenađen upitima novinara.

Novinarima VLM agencije prije nekoliko dana je rekao i da mu pošalju mail s onime što ih zanima, što su i učinili, no na njega nije odgovorio niti se više javljao na mobitel. Nekoliko dana kasnije, umjesto njega, novinskim redakcijama se obratio njegov pravni zastupnik navodeći da Jurgec 'u cijelosti odbacuje navedene lažne navode iz teksta kao neosnovane'.

U PU varaždinskoj medijima su potvrdili da se spomenuta prometna nesreća s materijalnom štetom dogodila u noći sa 29. na 30. listopada te da su 'okolnosti i pojedinosti o sudionicima prometne nesreće predmet kriminalističkog istraživanja'.