Hrvatska HAK

Jaka bura otežava promet

Zbog jake bure, dionicom autoceste A 6 Rijeka - Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice u oba smjera je zabranjen promet za teretna vozila iznad 3,5 tone, vozila s natkrivenim teretnim prostorom, autobuse, motocikle, kampere, kombi vozila i vozila s kamp prikolicama, javlja Hrvatski autoklub

Dionicama Jadranske magistrale (D8), Bakar - Novi Vinodolski i Senj - Karlobag zabranjen je promet za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp prikolicama, a od Novog Vinodolskog do Senja i od Karlobaga do Svete Marije Magdalene još za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupinu).

Jak vjetar usporava promet na autocesti A1 od vijadukta Božići do tunela Sveti Rok, a je brzina ograničena na 60 km/h.

Magla smanjuje vidljivost u Gorskom kotaru, osobito na autocesti A6 Rijeka Zagreb između čvora Vrata i mosta Kamačnik.

Na državnoj cesti D1, zbog radova na mostu Mokrice kod Zaboka, zatvorena je dionica između Gubaševa i čvora Mokrice. Obilazak je autocestom A2 Zagreb-Macelj ili preko Oroslavja i Velikog Trgovišća. Zatvorena je i dionica Knin-Sinj (D1), na dijelu između Knina i Biskupije. Obilazak je preko Drniša.

Na autocesti A1, zbog izgradnje nadvožnjaka Drvenik, između čvorova Ravča i Vrgorac vozi se dvosmjerno, jednom stranom kolnika u dužini od 5 km (od 452. do 457. km).

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

U prekidu je katamaranska linija iz Rijeke za Pag.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još