Hrvatska RAT MINUSU I ŠVERCANJU

ZET u tramvaje i buseve šalje dvjesto kontrolora

Švercanju u autobusima i tramvajima i službeno je odzvonilo! ZET na teren šalje dvostruko više kontrolora nego što ih je bilo do sada, pa će tako, umjesto njih stotinjak, patrolirati dvije stotine i putnicima provjeravati kupljene karte. I to odmah na ulazu u tramvaj, odnosno autobus, otkriva Večernji list

Nove kontrolore ZET će pronaći u vlastitim redovima preraspodjelom kadrova Holdingove podružnice koja bilježi ukupan minus od 1,4 milijarde kuna.

'Točno je da ZET pojačava kontrolu karata – i brojem kontrolora i načinom njihova rada. U tijeku je interni natječaj, pa je još prerano govoriti o konačnom broju novih kontrolora. Velik je broj putnika bez karte i odgovorno upravljanje podružnicom prisiljava nas na promjene uz koje će porasti prihod', poručio je Tomislav Jurić, glasnogovornik ZET-a.

Naime, Večernji list neslužbeno doznaje kako pojačana kontrola znači da će na frekventnim mjestima poput Glavnog kolodvora ili Trga bana Jelačića kontrolori biti raspoređeni na svakom ulazu u vozilo dok je ono još na stajalištu i od putnika tražiti kartu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još