Hrvatska OSJETLJIVA VLADA

U protekle četiri godine u Knin je uloženo 500 milijuna kuna

Kninska gradonačelnica Josipa Rimac ustvrdila je danas da je gradska vlast u protekle četiri godine u tom gradu realizirala niz kapitalnih projekata vrijednih oko 500 milijuna kuna koji su olakšali život građanima Knina

Svi ti projekti ne bi se realizirali da nije bilo potpore Vlade i resornih ministarstava te europskih fondova pred kojima je u ime grada Knina garanciju opet dala Vlada, rekla je Rimac (HDZ) na predstavljanju učinjenoga u proteklom razdoblju.

Riječ je o projektima izgradnje kninske vodoopskrbe i odvodnje, uređenja Zvonimirove i Tuđmanove ulice u centru grada, stanogradnji i obnovi zgrada, izgradnji spomenika Oluji, nabrojila je gradonačelnica Rimac.

Godišnji proračun Knina u prosjeku iznosi tek četrdesetak milijuna kuna, pa je jasno, istaknula je Rimac, da je Vlada RH na Knin bila itekako osjetljiva te se s primjera toga grada vidi da politika o ravnomjernom razvoju Hrvatske koju provodi Vlada ima svoj rezultat.

Rimac je najavila i projekte čija realizacija tek predstoji, a za koje je pripremljena sva dokumentacija te je dogovoreno njihovo financiranje. Riječ je o projektima uređenja gradske knjižnice, otvorenog učilišta i policijske postaje, izgradnje studentskog doma i brze ceste Šibenik-Drniš-Knin, čija je ukupna vrijednost oko sto milijuna kuna.

Svi ti projekti nisu puke želje, naglasila je Rimac, već realnost koja se priprema proteklih nekoliko godina.

Zbog svega toga kninski HDZ očekuje pet tisuća glasova građana kninskog područja na predstojećim parlamentarnim izborima, kazala je Rimac.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još