Hrvatska HORVAT OPET NAPADA

Habuš: Od lovnika do gradonačelnika?

Hoće li novi varaždinski gradonačelnik biti bivši lovnik u lovištu Zelendvor, odnosno sadašnji djelatnih Hrvatskih šuma? To pitanje nametnulo se nakon istupa Zlatka Horvata, aktualnog zamjenika varaždinskoga gradonačelnika te nezavisnog kandidata za gradonačelnika koji je ušao u drugi krug prijevremenih izbora zajedno s Goranom Habušem, kandidatom Kukuriku koalicije

'Pozivam svog protukandidata da javno veli koje su njegove reference za obnašanje dužnosti gradonačelnika Varaždina, koja je to radna mjesta do sada imao, odnosno koje je poslove do sada radio te kakve je odluke na njima donosio.

Obveza je svakog kandidata pred Varaždincima predstaviti svoj dosadašnji rad i svoju sposobnost vođenja grada', javno je ustvrdio Horvat te dodao da je Habuš počeo kao lovnik u Zelendvoru, a sada radi u Hrvatskim šumama.

Horvat je pozvao svog protukandidata Habuša na javno sučeljavanje o dosadašnjim postignućima, a posebno planovima za razvoj Varaždina u budućnosti.

'Uvjeren sam da će u slučaju izbora za gradonačelnika Habuša dobivati sve instrukcije od čelnika stranke u Zagrebu. To ne govorim samo zbog njegovog dosadašnjeg radnog iskustva, nego i osobnog. Naime, i mene je čelnik stranke pokušalo instrumentalizirati i to je bio jedan od motiva što sam izašao iz HNS-a. Nisam želio raditi po direktivi iz Zagreba', tvrdi Horvat koji je bio jedan od osnivača HNS-a u Varaždinu i njegov dugogodišnji predsjednik.

Osvrćući se na Habuševe tvrdnje da ne vodi prljavu, već samo argumentiranu kampanju, Horvat je pred novinarima izvadio ispise fotomontaža koje kolaju internetom, a na kojima je prikazan kao pračovjek ili u društvu Adolfa Hitlera.

'To je sigurno dio prljave kampanje koju se koristi druga strana jer moji glasači to sigurno ne rade', naglasio je Horvat te pozvao Habuša da se ogradi od takvih aktivnosti.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još