BAJIĆ DEMANTIRA GREDELJA

Istrage o HDZ-u su u tijeku, preuranjeno je tvrditi da su odluke donesene

18.10.2011 u 17:31

Bionic
Reading

Nakon što je jutros odvjetnik HDZ-a Vladimir Gredelj na stranicama tportala ustvrdio da mu je glavni državni odvjetnik Mladen Bajić rekao da je tvrdnja, prema kojoj će USKOK za mjesec dana podignuti optužnicu protiv ove stranke zbog crnih fondova, iznesena u današnjoj Slobodnoj Dalmaciji, notorna laž, na svojim internetskim stranicama oglasio se DORH

Priopćenje DORH-a donosimo u cijelosti.

'Povodom članka objavljenog u dnevnom listu Slobodna Dalmacija od 18. listopada 2011. pod naslovom 'HDZ za mjesec dana na sudu' i s tim u svezi reakcije na taj tekst objavljene istog dana na internetskoj stranici tportal.hr pod naslovom 'Nazvao sam Bajića, rekao mi je da se radi o notornoj laži!' vezano za izjavu Vladimira Gredelja, odvjetnika iz Bjelovara, navodimo da je u navedenom predmetu Ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, u javnosti poznat pod nazivom Fimi media, istraga još u tijeku, tako da su tvrdnje o mogućim rokovima i odlukama zasad samo preuranjene tvrdnje.

Odluka će, nakon dovršene istrage, biti donesena u zakonom propisanom roku, o čemu će, kao i u drugim predmetima, javnost biti pravodobno obaviještena', stoji u priopćenju objavljenom na stranicama DORH-a.