Hrvatska REAGIRANJE

CityEX d.o.o. nema nikakve veze sa CityExpressom

  • Autor: tportal.hr
  • 16.10.2011 11:39:24
  • 16.10.2011 10:51:25

Tvrtka CityEX d.o.o. u priopćenju poslanom nakon medijskih napisa o uhićenjima Darka Marinca i Saše Romca te osnivača tvrtke City Express Borisa Vidića objašnjava kako Boris Vidić nije suvlasnik njihove tvrtke i da ona nije pravni slijednik tvrtke CityEXPRESS d.o.o.

Povodom medijskih napisa o istražnim radnjama kojima je obuhvaćen Boris Vidić, a u kojima se zbog neznanja ili neinformiranosti čak pojavljuju logotip i brendirana vozila tvrtke CityEx primorani smo dati sljedeće priopćenje, navode iz tvrtke.

Tvrtka CityEX d.o.o. bavi se poštanskim uslugama na području Republike Hrvatske i nema nikakve veze, niti je pravni slijednik tvrtke CityEXPRESS d.o.o. kojoj je Vidić bio član uprave i jedan od osnivača. Tvrtka CityEX d.o.o. osnovana je 2008. godine i u 100-postotnom je vlasništvu renomiranog međunarodnog fonda Bancroft, koji ulaže u perspektivne tvrtke srednje i istočne Europe.

Vidić je pri osnivanju tvrtke CityEx d.o.o. u njoj imao manjinski udio od osam posto koji je, zajedno s ostalih osam suvlasnika, prodao novom vlasniku početkom ove godine i od tada nema nikakvih doticaja sa CityEx d.o.o.

Istražne radnje odnose se na događaje iz 2007. godine, dakle prije osnivanja tvrtke CityEx d.o.o. o kojima nemamo nikakvih informacija.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još