Hrvatska UDRUGA MOBBING ZGROŽENA

'Šeks je zlostavljao zastupnicu na radnom mjestu'

Udruga Mobbing osudila je s nevjericom i zgražanjem jučerašnje obraćanje visokog državnog dužnosnika Vladimira Šeksa saborskoj zastupnici Gordani Sobol u Saboru, ustvrdivši da je takvo ponašanje, koje šteti časti, ugledu i dostojanstvu osobe, u svjetskoj literaturi opisano kao zlostavljanje na radnom mjestu, odnosno mobbing

'Ne čudi stoga niti odbacivanje prijedloga Zakona o sprječavanju zlostavljanja na radu u ovom sazivu Sabora, jer visoki državni dužnosnici i saborski zastupnici sve češće svojom retorikom i vrijeđanjem jedni drugih daju sliku o tome da niti ne znaju razliku između civiliziranog sukoba mišljenja i sukoba koji šteti ugledu, časti i dostojanstvu', ističe predsjednica Udruge Mobbing Jadranka Apostolovski.

Dodaje kako bi saborske zastupnice i zastupnici bilo koje stranke ili opcije trebali svojom retorikom, uljuđenošću i dobrom komunikacijom pružati primjer građankama i građanima koji su ih izabrali i koji ih plaćaju.

Udruga Mobbing je nevladina udruga koja, kako se navodi, štiti pravo na rad u uvjetima gdje neće biti ugroženo ničije dostojanstvo.

Inače, Vladimir Šeks u posljednje je vrijeme neviđeno eskalirao u svojim ispadima. Ponaša se kao prinudni upravitelj u parlamentu i šire.

Pogledajte primitivizam 'uvaženih zastupnika'
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još