Hrvatska NAJNOVIJI MINISTROV ISPAD

Milinović: Nerođena djeca ne mogu se braniti od gejeva i lezbijki

Izjavom da se 'nerođena djeca ne mogu braniti od gejeva i lezbijki', nitko od ovdašnjih političara dosad nije udario na LGBT zajednicu tako nisko kao ministar zdravstva Darko Milinović, zamjenik predsjednice HDZ-a i premijerke Jadranke Kosor, koji je spornu izjavu izrekao na predizbornoj turneji po Lici i Zadru, piše portal crol.hr

'Gej brakovi ili lezbijski brakovi, i to u Kukuriku koaliciji potenciraju da će dozvoliti. A mi to nećemo dozvoliti! Ne radi žene nego radi djeteta – nerođeno dijete ne može se braniti', rekao je Milinović, a nad njegovim najnovijim ispadom zgrozio se crol.hr.

Od koga se to nerođeno dijete ne može braniti kad je riječ o istospolnim brakovima – pitaju se mnogi, a najviše oni u LGBT zajednici, u kojoj smatraju da nitko od ovdašnjih političara dosad nije udario tako nisko kao Darko Milinović.

'Njegov je ispad bez sumnje najskandalozniji komentar o nekoj društvenoj skupini, odnosno skupini potencijalnih birača u dosad onako najprljavijoj predizbornoj kampanji u Hrvata', zaključuju u svojem tekstu na portalu crol.hr.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još