MOZAK BYE, BYE

Vlasnik Velebitskog nazvao pankere i rokere pedofilima

04.10.2011 u 11:55

Bionic
Reading

Udruga Punkom protiv pedofilije obratila se vlasniku pivovare čuvenog Velebitskog jer su htjeli prodavati njegovo pivo na festivalu koji organiziraju i dobili su vulgarnu i nadasve skandaloznu odbijenicu: naime, prvi čovjek Velebitskog, Karlo Starčević, na istu je ravan stavio homoseksualce i pedofile, i potom optužio 'pankere i rokere' da su oni s takvim stvarima 'počeli'

'Moje pitanje je tko je počeo s pedofilijom i homoseksualizmom. Pankeri i rokeri', ustvrdio je to Karlo Starčević, vlasnik pivovare Ličanka koja proizvodi Velebitsko pivo, izvještava Nacional. Udruga Punkom protiv pedofilije obratila se Starčeviću jer su htjeli prodavati njegovo pivo na festivalu koji organiziraju i dobili su vulgarnu odbijenicu. Ako su znali što je Velebitsko pivo, očito nisu znali da je vlasnik lički ultradesničar, povratnik iz Njemačke i bivši HSP-ovac.

'Da li vi ovo nama podmećete ili stvarno ne znate da nije poželjno vuku ostaviti ovce na čuvanje? Mislim da je previše humanitarnih organizacija u Hrvatskoj koje rastaču to jadno nacionalno biće u ime nečega', zaključio je Starčević u pisanom odgovoru.

Spomenuta udruga je, inače, dosad organizirala šest festivala Punkom protiv pedofilije, a sav prihod išao je za nezbrinutu ili zlostavljanu djecu. No očito Starčević nije znao da je njegovo pivo omiljeno i kod poklonika alternativne glazbe. Nakon ovog istupa i to će se vjerojatno promijeniti.