Hrvatska NEMA ŠALE

Karamarko o SDP-u: Institucije moraju raditi svoj posao

Ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko danas je u Vrbovskom na pitanje novinara o navodnim tajnim računima SDP-a u inozemstvu istaknuo da će USKOK sigurno principijelno i profesionalno obaviti svoj posao

Moj komentar je uvijek isti kad su takve pojave u pitanju, rekao je Karamarko te nastavio da je, koliko je vidio jučer na televiziji, USKOK dobio prijavu. USKOK će sigurno principijelno i profesionalno obaviti svoj posao i prema tome nećemo prejudicirati i donositi zaključke, kazao je Karamarko.

Institucije doista moraju raditi svoj posao, a to su USKOK i policija i oni će to obaviti, istaknuo je ministar Karamarko odgovarajući na pitanja novinara.

Predsjednik Hrvatskoga helsinškog odbora (HHO) Ivan Zvonimir Čičak jučer je u zagrebačkom Županijskom državnom odvjetništvu dao iskaz o postojanju navodnog tajnog računa SDP-a u Grazu 2002., a predao im je i kopiju ugovora iz studenog 1995. kojim je SDP prodao SR Njemačkoj trećinu nekretnine u Zagrebu, tvrdeći da je ta stranka pritom utajila porez i prala novac. SDP je jučer odbacio i nevjerodostojnima ocijenio te optužbe.

Ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko danas je u Vrbovskom bio na svečanosti postrojavanja aktivnog i pričuvnog sastava policije Policijske postrojbe Vrbovsko 1991. i voda Policijske postaje Vrbovsko u povodu Dana policije.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još