Hrvatska ZAUSTAVITE REUTERS

Zabranjen prijenos uživo Kosoričine press konferencije!

Iako je za 15 sati u središnjici Hrvatske demokratske zajednice najavljena press konferencija premijerke i šefice HDZ-a Jadranke Kosor, novinari su obaviješteni da je prijenos press konferencije uživo - zabranjen

Naime, okupljene novinare je portir u zgradi HDZ-a obavijestio da u sobu u kojoj se održava press konferencija ne smiju unositi nikakve torbe te kako je zabranjen prijenos premijerkine presice uživo. Novinari u sobu smiju unijeti samo diktafone i mikrofone.

Na press konferenciji se Jadranka Kosor pohvalila ulaskom ministra policije Tomislava Karamarka u HDZ te poslala uobičajene, istrošene floskule o svojem i represivnom (Karamarkovom) angažmanu u borbi protiv korupcije. Konkretni odgovori na pitanja vezana uz aferu s crnim fondovima koja ovih dana snažno potresa vladajuću stranku su izbjegnuti.

Podsjetimo, bivši premijer i predsjednik HDZ-a Ivo Sanader također je zabranio izravan prijenos njegove izvanredne konferencije za novinare na kojoj je obznanio da odlazi iz Vlade i stranke.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još