Hrvatska MILANOVIĆ ODGOVORIO KOSOR

'Nisam odgajan da kradem i prepisujem'

Iz oporbenih redova nisu dugo čekali na odgovor premijerki Jadranki Kosor. Ona je, naime, danas u Vukovaru izjavila da oporba čeka da HDZ objavi svoj program da bi nešto skupila i objavila

'Ni ja ni kolega Čačić nismo odgajani da krademo i prepisujemo. Takav student bio nisam, a za druge ne znam. Naši stavovi su poznati, a naš program će biti objavljen na vrijeme', odgovorio je predsjednik SDP-a Zoran Milanović na prozivke premijerke. Na pitanje može li 'slučaj Dajla' narušiti odnose Hrvatske i Vatikana odgovorio je da smo u posljednje vrijeme s nekoliko susjeda nepotrebno narušili odnose.

'U nekim slučajevima čak i inscenirano, namjerno, jer se 'potpaljuje' atmosfera straha, sukoba... To je loše pred izbore', rekao je Milanović.

'Nekretnina ne može pobjeći iz Hrvatske. Ostat će u Hrvatskoj, tamo će se graditi ono što odluče hrvatske vlasti - županija, općina ili grad, i na to će se plaćati porez u Hrvatskoj, a ne nekoj drugoj državi. To je bit cijele priče, a ovaj slučaj je dobra lekcija o tome da hrvatska država mora voditi računa o svojoj imovini i da je razvojno upravljanje državnom imovinom jedan od naših važnih budućih programa', rekao je Milanović o slučaju Dajla.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još