JAKOVČIĆ UZVRATIO ISTIM EPITETIMA

Cuccurinu nije smetalo kada sam mu pomogao u Iranu

08.09.2011 u 20:16

Bionic
Reading

Nakon današnjeg komentara županovog putovanja u Ameriku od strane čelnika Ladonje Plinia Cuccurina, istarski župan Ivan Jakovčić uzvraća istim 'epitetima', ujedno podsjećajući javnost da su ipak svojevremeno imali i zajednički interes

'Karakterizirajući moje putovanje u SAD kao hedonističko, čelnik Ladonje u svojem je današnjem reagiranju pokazao još jednom svoju dvoličnost te kako se on bezuspješno, trivijalnim manirima, pokušava transferirati iz poduzetništva u javnu politiku, čiju svrhu djelovanja ne poznaje.

U vrijeme kada je nezaposlenost najveći problem, jedino rješenje moguće je otvaranje novih radnih mjesta. Gospodin Cuccurin je licemjer, jer je protiv svega u našoj županiji. Najtužnije je to što je bio protiv projekta izgradnje nove bolnice u Puli, čime bismo većim dijelom riješili probleme zdravstva u Istarskoj županiji, a poznato je na kojem je proizvodu on stekao svoje osobno ogromno bogatstvo.

Svakom dobronamjernom građaninu može biti kristalno jasno koliko je truda, vremena i napora potrebno uložiti kako bi se investicijski gospodarski projekti ostvarili u našem okruženju. Uz sve poteškoće u ekonomijama zemalja u inozemstvu, koje obilježava recesija, teško je pronaći prave investitore.

Gospodinu Cuccurinu, naime, nije zasmetalo kada smo zajedno ulagali napore, kada sam se osobno trudio i značajno pomogao pri otvaranju tvornice cigareta u Iranu, jer on je tada u mojem trudu vidio valjda prvenstveno svoj osobni interes', navodi u svom reagiranju na Cuccurinov medijski istup istarski župan Jakovčić.