ČULJAK NEMA NIŠTA PROTIV

Hloverkin talk show gura 'Dnevnik 3' u ponoćni termin

05.09.2011 u 20:24

Bionic
Reading

Nakon pauze od pet mjeseci Hloverka Novak-Srzić trebala bi se vratiti na male ekrane, a novi je projekt već izazvao burne reakcije. Talk show, za koji se još ne zna kako će se zvati, trebao bi ići četiri puta tjedno u večernjem terminu

Kako se radnim danom oko 22 sata prikazuje 'Dnevnik 3', Hloverkin bi talk show trebao pogurati tu emisiju u ponoćni termin, i to skraćenu sa 25 minuta na 15. Dijana Čuljak, urednica kasnog 'Dnevnika', demantira da je problem oko termina doveo do svađe između nje i njezine šefice i prijateljice Hloverke Novak-Srzić.

'Pozdravljam ideju da se 'Otvoreno', ili kako god da će se show zvati, emitira prije 'Dnevnika 3'. U njemu bi se onda obradila i tema dana i sve bi se to sklopilo u jedan informativni blok', izjavila je Dijana Čuljak.

Hloverka Novak-Srzić potvrdila nam je da se njezin talk show osmišljava i da bi se uskoro trebao naći na malim ekranima, ali nije htjela ulaziti u detalje dok se sve službeno ne odobri. Postoji i mogućnost da Hloverkina emisija ide u popodnevnom terminu.