Hrvatska REAKCIJE IZ SDP-A

'Josipovića izabralo 1,3 milijuna ljudi, a Kosoricu je izabrao Sanader'

Nakon još jednog, jučerašnjeg sukoba na liniji predsjednik Josipović – premijerka Kosor, predsjednik SDP-a Zoran Milanović nije se htio petljati u njihovo prepucavanje. Nešto rječitiji bili su njegovi stranački kolege

'Premijerka ne razumije ravnopravnost i, zaista, predsjednik Josipović o tome vodi računa i poziva kao izaslanike i predstavnike vlasti i predstavnike oporbe u određenoj sredini. Osvrnuvši se i brojeći izaslanike i brojeći takve nastupe, Kosor skreće pozornost od pravih problema. Ona ne može građanima podastrijeti što je učinila. U svakoj demokratskoj zemlji vlada na kraju mandata polaže račune, a ne kamene temeljce', odgovorila je SDP-ova Ingrid Antičević-Marinović na novinarsko pitanje kako komentira izjavu premijerke Kosor da se predsjednik Josipović lagano svrstava na stranu oporbe.

Komentar je imao i SDP-ov Arsen Bauk. 'Predsjednika Josipovića izabralo je milijun i 300 građana i on je predsjednik svih građana. Gospođu Kosor izabrao je Ivo Sanader. Kandidat gospođe Kosor na predsjedničkim izborima bio je Andrija Hebrang i možete misliti kako bi Hrvatska izgledala da je predsjednik Andrija Hebrang', zaključio je Bauk.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još