Hrvatska KUKU-LELE POLEMIKA

Kosor: Josipović nas nastoji poniziti

Predsjednica Vlade Jadranka Kosor odgovorila je predsjedniku Ivi Josipoviću na njegovu jučerašnju izjavu da ne rješava gospodarske probleme, nego vodi 'kuku-lele opciju'

Premijerka je pozvala predsjednika da posjeti Vladu da bi ga izvijestili o pozitivnim makroekonomskim pokazateljima. Ustvrdila je da je tužno to da predsjednik na takav način kritizira i nastoji poniziti Vladu koja je završila pregovore s EU-om i uspješno radi na velikim gospodarskim projektima i u borbi protiv korupcije. Istaknula je da će i dalje, bude li se predsjednik uključivao u predizbornu utrku, upozoravati na takve primjere.

Kao predsjednica stranke, ali i kao predsjednica Vlade, moram voditi računa o ravnopravnom ulasku svih političkih opcija u izbornu utrku. Predsjednik Josipović mora, i bilo bi dobro da sudjeluje zajedno s nama u ohrabrivanju gospodarstvenika i da mu ne promakne bilo koji pokazatelj o pozitivnim trendovima i novom padu nezaposlenosti, smatra premijerka.

Premijerka Kosor je u Svetoj Nedjelji nazočila potpisivanju ugovora o dodjeli poticajnih namjenskih bespovratnih sredstava prema projektu izgradnje poduzetničkih zona u jedinicama lokalne samouprave.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još