BIJEG OD NOVINARA

Mirjana Sanader uletjela u auto nepoznatom muškarcu

11.08.2011 u 19:52

Bionic
Reading

Mirjana Sanader točno u podne došla je po drugi put posjetiti supruga u zatvoru. Gospođa Sanader je, prema agenciji Pixsell, ušla na glavni ulaz, a ne na ulaz za posjetitelje. Nakon 20-minutnog susreta sa suprugom, bježeći od novinara zaustavila je nailazeći automobil te 'užicala' prijevoz

To je njezin drugi posjet suprugu koji se nalazi u pritvoru u Remetincu od 18. srpnja, kada su ga izručile austrijske pravosudne vlasti. Mirjana Sanader je prvi put obišla supruga u Remetincu prije tri dana. Za razliku od tada, kada se u posjetu zadržala dvadesetak minuta, danas je sa suprugom, prema medijskim navodima, provela oko 20 minuta.

Zbog zdravstvenih problema bivši premijer je u utorak i srijedu navečer uz pratnju specijalne policije išao na pretrage u polikliniku Medikol. Prilikom prvog liječničkog pregleda u Medikolu fotoreporter agencije Pixsell uspio je snimiti bivšeg premijera. Na toj fotografiji Sanader djeluje vidno mršavije, pa je novi izgled bio povod različitim špekulacijama o njegovom zdravstvenom stanju.

Sanaderov odvjetnik Goran Suić demantirao je medijske navode da je njegov klijent teško bolestan, ističući da je pregled u privatnoj klinici bio motiviran isključivo problemima s nogom koja ga muči još iz salzburškog pritvora, u čijoj se teretani ozlijedio. Napomenuo je da je zdravstveno stanje bivšeg premijera stabilno te da sudski proces protiv njega ide svojim tijekom jer zdravstveni problemi zasad ne utječu na njega.

'Strašno je to da se masa ljudi naslađuje njegovim izgledom, no on je izuzetno stabilan i čvrst te ga to ne pogađa', kazao je odvjetnik za tportal.