ODGOVOR KONČAROVIH ODVJETNIKA

Prijava protiv Cetinskog rezultat je rada policije

11.08.2011 u 12:31

Bionic
Reading

Danko Končar i tvrtka Kermas ulaganja d.o.o. nisu podnijeli kaznenu prijavu protiv Mirka Cetinskog, već je postupak provela policija sukladno svojim saznanjima te je kaznena prijava rezultat kriminalističkih istraživanja same policije, priopćio je Odvjetnički ured Veljović i dr.

Iako u odvjetničkom uredu koji zastupa Danka Končara nisu željeli komentirati sudske postupke koji se vode pred trgovačkim i općinskim sudovima ni druge kaznene postupke, ustvrdili su da su 'tvrtke koje kontrolira Končar izvršile plaćanja koja su isključivo vezana uz ulaganja u projekte'.

'Odgovor na pitanje gdje je u konačnici završio novac za koji su Kermas ulaganja d.o.o. i gospodin Končar oštećeni zanima i naše klijente, a odgovor na to pitanje će dati nadležna državna tijela', stoji u priopćenju Končarovih odvjetnika.

Mirko Cetinski je priopćenjem prije dva dana opovrgnuo da je protuzakonito posredovao u kupnji zemljišta i od prodavatelja primio posredničku proviziju od 2,5 milijuna kuna te time oštetio kupca – tvrtku Kermas ulaganja u vlasništvu Danka Končara.

Za sve navode s tim u vezi Cetinski je ustvrdio da su neistiniti te da su posljedica kaznene prijave koju je protiv njega nedavno podnio Danko Končar.