SUIĆ: NE NASLAĐUJTE SE

Sanader ponovno odveden na pregled

10.08.2011 u 18:48

Bionic
Reading

Napise pojedinih medija o teškom zdravstvenom stanju bivšeg premijera njegov odvjetnik Goran Suić ocijenio je neukusnima. Istaknuo je kako je njegov klijent stabilno te da sudski proces protiv bivšeg premijera ide svojim tijekom jer zdravstveni problemi zasad na njega ne utječu

Da je to uistinu tako, potvrdio je za tportal jedan od Sanaderovih odvjetnika Goran Suić. Kaže da s njim nije razgovarao o spekulacijama o njegovom zdravlju, već da nastavljaju aktivno pripremati obranu. Hoće li poduzimati pravne korake zbog današnjih objava vezanih uz Sanaderov medicinski karton, Suić kaže da o tome još razmišljaju.

Iako je, kaže Suić, smiješno da govori o boji obrva svojeg klijenta, još je jednom istaknuo da Ivo Sanader izgleda jednako kao prije godinu dana, osim što ima deset kilograma manje. Prehrana iz rešetaka nije pokazala minus na vagi samo Sanaderu; sjetimo se samo nekadašnjeg direktora HPB-a Josipa Protege koji je iz pritvora u Remetincu izašao sa zavidnom linijom.

Suić je također istaknuo da Sanader nije dodatno osijedio te da je na pretrage u polikliniku Medikol, gdje se i ranije liječio, išao isključivo zbog problema s nogom.

'Strašno je da se masa ljudi naslađuje s njegovim izgledom, no on je izuzetno stabilan i čvrst, te ga to ne pogađa', zaključio je odvjetnik te dodao da bivšeg premijera, nakon prošlotjednog posjeta supruge, nije posjetio nitko od obitelji.

Ponovno u Medikolu

Bivši premijer Ivo Sanader u srijedu navečer opet je iz Remetinečkog pritvora odveden na pregled u Medikol, javlja dnevnik.hr.Pratila ga je specijalna policija, a Sanader je bio obučen u plavu majicu i tamnoplavu trenirku te je hodao uz pomoć štaka.