Hrvatska HDZ NAPAU 'RESTORANSKU' KAMPANJU

'SDP-u pada rejting pa su postali nervozni'

Glavni tajnik HDZ-a Branko Bačić rekao je danas kako tu stranku uopće ne iznenađuje nastavak restoranske kampanje 'Kukuriku koalicije' i da s time nisu zatečeni, jer ni danas nisu čuli ništa novo

'Ni danas nismo čuli ništa novo. Tu se radi o velikoj zabrinutosti i visokom stupnju nervoze, jer je očit ubrzani trend promjene rejtinga na političkoj sceni i pada popularnosti 'Kukuriku koalicije' i predsjednika SDP-a Zorana Milanovića', kazao je Bačić.

Ustvrdio je kako HDZ nije u predizbornoj kampanji te da Vlada i dalje predano radi na provedbi gospodarskog programa i ustrajava u borbi protiv kriminala i korupcije.

"Zahvaljujući takvom predanom radu Hrvatska će uistinu i postati ponosna 28. članica EU-a, unatoč podmetanjima koja dolaze iz redova SDP-a", rekao je Bačić.

Na novinarski upit je li jučerašnji govor predsjednice hrvatske Vlade i predsjednice HDZ-a Jadranke Kosor bio početak predizborne kampanje te stranke, glavni tajnik HDZ-a odgovorio je da je govor bio na tragu njezinog dosadašnjeg rada i brige koje je iskazala za prava hrvatskih branitelja kao prijašnja ministrica hrvatskih branitelja.

"Poručujem oporbi da su svoju brigu za hrvatske branitelje imali mogućnost iskazati kada su hrvatski branitelji predložili, a što su poduprli Vlada i HDZ, da zakon o hrvatskim braniteljima podignemo na razinu ustavnog zakona čime bi trajno ukazali brigu Republike Hrvatske prema hrvatskim braniteljima koji su i najzaslužniji za njezino stvaranje", rekao je Bačić.

Čelnici stranaka Kastavske skupine koji su se u izletištu Radmanove Mlinice kod Omiša družili s aktivistima desete izborne jedinice, pozvali su Hrvatsku "da se probudi iz letargije i noćne more" te su ustvrdili kako je HDZ počeo predizbornu kampanju bacajući "kamenčiće temeljce" gdje god prođu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još