Hrvatska PROSLAVA DANA POBJEDE

Proslava u Čavoglavama bez incidenata

U jučerašnjoj pučkoj proslavi Dana pobjede, 16. obljetnice operacije Oluja i Dana domovinske zahvalnosti u Čavoglavama sudjelovalo je, po podacima policije, ukupno 80 tisuća ljudi, proslava je prošla bez incidenata, a policija je podnijela 15 optužnih prijedloga, od čega 13 zbog ustaških obilježja

'Osim tih 13 optužnih prijedloga jedna je osoba prijavljena zbog narušavanja javnog reda i mira, te jedna zbog nasilja u obitelji. Naša je procjena da je tijekom jučerašnjeg dana na proslavi u Čavoglavama bilo ukupno 80.000 ljudi. Sve je prošlo mirno i bez incidenata, a čak nije bilo ni prometnih gužvi', kazala je glasnogovornica šibensko-kninske Policijske uprave Marica Kosor.

Policijski stožer koji se nalazio u Čavoglavama kao i prisutvo prvog čovjeka šibensko-kninske PU Ivice Kostanića pomoglo je da na terenu nije zabilježen gotovo niti jedan ozbiljniji izgred.

Ovo je bila deveta godina da je pjevač Marko Perković Thompson u svom rodnom selu organizirao proslavu, a i ove godine, kao i prethodnih, posjetitelje su zabavljala brojna kulturno-umjetnička društva, mladi rock bendovi, revijalne nogometne utakmice, bikeri, te na kraju veliki Thompsonov koncert.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još