Hrvatska HDSSB PROZVAO DRŽAVNI VRH

'Iskoriristili su blagdan u predizborne svrhe'

  • Autor: VLM / Hina
  • 6.8.2011 13:29:00
  • 6.8.2011 10:47:40

To je bila zloporaba toga državnog blagdana u funkciji nadolazećih parlamentarnih izbora i demagoških trgovaca - poručio je Šišljagić

Osvrčući se na jučerašnju proslavu Dana pobjede u Kninu na kojem se okupio cijeli državni vrh koji se prisjećao prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana, ali i branitelja te generala, predsjednik HDSSB-a dr. Vladimir Šišljagić danas je u Osijeku takvo ponašanje državnog vrha ocijenio "šizofrenim i licemjernim".

- To je bila zloporaba toga državnog blagdana u funkciji nadolazećih parlamentarnih izbora i demagoških trgovaca - poručio je Šišljagić i dodao da je 'tužno je bilo gledati ushićenje premijerke Kosor koja ne razumije da se na spomen naših zatvorenih generala, pljeskalo Gotovini, Markaču i braniteljima, a ne njoj'.

Šišljagić je kazao da mu je jučer još tužnije bilo gledati predsjednika Josipovića, kako ga, kad se pljeskalo generalima "bole dlanovi", kako se usamljen brzo vratio u sjedeći položaj, dok mu u isto vrijeme iz Beograda Tadić poručuje da Oluju doživljava kao zločin".
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još