Hrvatska HDZ-OVO DUBOKO GRLO

'Vlast u Zagrebu javni novac trošila je na prostitutke'

  • Autor: V.B.
  • 28.7.2011 13:38:00
  • 28.7.2011 13:16:18

HDZ-ov zastupnik u Skupštini Grada Zagreba Stanko Gačić indirektno je optužio gradske čelnike da su javni novac trošili na prostitutke. Na konferenciji za novinare na kojoj je tema bila izvršenje malih komunalnih akcija kazao je kako Zagreb propada zbog sukoba gradonačelnika Milana Bandića i SDP-a koji se ne mogu dogovoriti ni oko čega osim trošenja novca za svoje užitke

Gačić je kazao da je velik broj gradskih čelnika umiješan u skandal elitne prostitucije, istaknuvši da su kao svjedoci pozvani jedan pročelnik (Zvonimir Šostar, op. a.) i jedan bivši gradski zastupnik SDP-a (Miran Marinac, op. a.).

Petar Glebov/PIXSELL
Javni novac otišao je na prostitutke - Stanko Gačić
'Koliko se plaćalo za kratki užitak s tim djevojkama, mogao se izgraditi metar vodovoda ili za malo duži užitak četiri metra kanalizacije', rekao je Gačić.

Upitan ima li konkretne dokaze da je novac iz proračuna odlazio na prostitutke, Gačić je izrazio nadu da će to DORH utvrditi.

'Pozivam bahatu i hedonističku vlast u Zagrebu da osigura bolji životni standard građanima ili odstupi', istaknuo je Gačić.

U HDZ-u kažu da se na male komunalne akcije od 148 milijuna kuna, koliko je predviđeno za 2011, dosad realiziralo tek 24 milijuna, što upućuje da bi se mogla dogoditi situacija slična prošlogodišnjoj kada je realizirano samo 12 posto od planiranog.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još