ZA MALE I SREDNJE TVRTKE

Besplatna prezentacija Microsoftova softverskog paketa

20.03.2009 u 13:20

Bionic
Reading

Kako bi vas bolje upoznao s najnovijom ponudom softverskih rješenja za male i srednje tvrtke, Microsoft Hrvatska organizira sklop regionalnih prezentacija koje su otvorene za sve one koji traže unapređenje poslovanja kroz pouzdan i pristupačan softver

Vrijeme prve prezentacije se približava, a održava se u Opatiji u utorak, 24. ožujka 2009. u prostorima hotela Ambasador u 10 sati. Stoga posjetite www.microsoft.com/croatia/trostrukidobitak i što prije prijavite svoj dolazak na e-mail adresi prijava@microsoft.hr. Sudjelovanje je za sve zainteresirane besplatno.

Tijekom prezentacija očekuje vas osvrt na ponudu Microsoftovih tehnoloških rješenja koja su specijalizirana za poboljšanje vašeg poslovanja. Rješenja su idealna za male i srednje velike tvrtke. Male i srednje velike tvrtke na današnjem se iznimno kompetitivnom tržištu suočavaju s višestrukim izazovima pri razvoju svojega poslovanja. One implementiraju nove načine za produktivniji rad, koji ujedno omogućuju jednostavniji pristup podacima tvrtke na njezinoj lokaciji ili izvan nje, a da se pritom ne zanemaruje sigurnost podataka i sustava. Koji je cilj toga? Postizanje produktivnije poslovne okoline bez rizika.

Microsoftova nova rješenja za poboljšanje produktivnosti pridonose poboljšanju učinkovitosti pojedinaca, ali i radnih grupa. Sigurnosna rješenja i procesi istovremeno štite ključne podatke tvrtke te ih čuvaju od potencijalnog oštećenja i krađe, a uza sve to, ako se odlučite za Microsoftovu ponudu, ostvarujete mogući popust do 15 posto na cijenu proizvoda.

To se zove TROSTRUKI DOBITAK!

Microsoft nudi dva softverska paketa posebno prilagođena upravo za male i srednje tvrtke: Microsoft Office Small Business 2007 + NOVI Small Business Server 2008 + nadogradnja operativnog sustava Windows Vista za male tvrtke s pet do 50 osobnih računala i Office Professional Plus + NOVI Essential Business Server 2008 + Windows Vista za srednje tvrtke s 50 do 250 osobnih računala.

Ponuda vrijedi u razdoblju od 1. ožujka  do 15. lipnja 2009. uz pretplatnički ugovor na obročnu otplatu na tri godine (OVS – Open Value Subcription).

Prijavite što prije svoj dolazak. Iduće lokacije regionalnih prezentacija jesu:
Zagreb, četvrtak, 26. ožujka 2009, Hotel Antunović, 10 sati
Osijek, četvrtak, 2. travnja 2009, Hotel Osijek, 10 sati
Split, srijeda, 8. travnja 2009, Hotel Park, 10 sati

Ne propustite ovu priliku. Za više informacija posjetite www.microsoft.com/croatia/trostrukidobitak, a za detalje ponude obratite se Microsoftovim partnerima.

Suradnjom s Microsoftom na dobitku ste i vi i vaši klijenti.