SLIJEDI JOŠ PRETRAGA

Bebić ostaje u bolnici do petka

27.07.2011 u 14:27

Bionic
Reading

Kuloarske najave da će predsjednik Sabora Luka Bebić danas biti otpušten iz bolnice nisu se pokazale istinitima. Kako doznajemo, Bebić će kući tek u petak, dokada će obaviti još neke pretrage

Za danas je, doznajemo, predviđeno prebacivanje Bebića s odjela intenzivne njege na stacionarni Odjel za kardiovaskularne bolesti. Njegovo zdravstveno stanje je dobro, no unatoč tome Bebić će ostati u bolnici do petka, a dotada će obaviti još neke pretrage.

Naime, još uvijek nije poznato zbog čega je Bebiću pozlilo u ponedjeljak prilikom obiteljskog ručka u Metkoviću, u kojem inače ljetuje. Iako su mediji špekulirali da je predsjednik Sabora doživio srčani, pa i moždani udar, to su demantirali liječnici splitske bolnice i Ministarstvo zdravstva.

Jučer je u posjet Bebiću došla i premijerka Jadranka Kosor, dok su ga danas posjetili HDZ-ovi saborski zastupnici Ivan Bagarić i Dragan Vukić te nadbiskup splitsko-makarski, monsinjor Marin Barišić. Nadbiskup Barišić, prenosi Večernji list, imao je i svoje objašnjenje zbog čega je pozlilo Bebiću.

'To su momenti kad se čovjek iz realnosti Zagreba i napetosti saborskih klupa premjesti u zemaljski raj, a to je Neretva', pojasnio je Barišić