Hrvatska PORUKA IZ BEGOVOG RAZDOLJA

Kosor: 'Kukuriku koalicija' strahuje od pobjede HDZ-a

Predsjednica Vlade Jadranka Kosor ocijenila je danas kako stajalište stranaka tzv. 'Kukuriku koalicije' da neće postizborno koalirati s HDZ-om pokazuje da strahuju od pobjede HDZ-a

'One ionako nikada ne koaliraju s HDZ-om, ali da to samo pokazuje da kod njih postoji velik strah od pobjede HDZ-a na predstojećim izborima', rekla je premijerka Kosor odgovarajući na novinarska pitanje u Begovom Razdolju gdje je posjetila djecu oboljelu od malignih bolesti.

Na pitanje što će biti glavne teme HDZ-ove izborne kampanje - EU ili gospodarstvo i slično, Kosor je rekla da je to nešto što se brižljivo priprema i što za svaku stranku predstavlja strategiju, te da treba pričekati do trenutka otpočinjanja kampanje, odnosno do trenutka kada će HDZ predstaviti svoj izborni program.

Premijerka je kazala da do izbora treba još puno raditi, 'jer smo zaduženi da vodimo državu i još treba odraditi mnoge teške poslove'. 'Mi zaista još nismo zaokupljeni izbornom kampanjom, ali po našem dosadašnjem radu može se nazrijeti da će nam glavne teme biti ulazak u Europsku uniju, gospodarsko jačanje i daljnja uspješna borba protiv korupcije. Mogu obećati da ćemo imati puno dobrih prijedloga biračima', rekla je Kosor.

Na pitanje očekuje li da će privremeno izručenje Dragana Paravinje rasvijetliti okolnosti nestanka Antonije Bilić, Kosor je kazala da se nada da će tijelima pravosuđa i svima koji su u potragu za Antoniom Bilić uključeni, Paravinja baciti novo svjetlo i da će istraga dati rezultate.

Na pitanje o potencijalnim mogućnostima da MOL preuzme Inu, Kosor je kazala: 'Sve što smo imali reći u tom smislu već smo do sada rekli'
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još