ODVJETNICI OPET U REMETINCU

Sanaderu slijedi i specijalistički pregled

22.07.2011 u 14:03

Bionic
Reading

Sanaderovi odvjetnici, Goran Suić i Čedo Prodanović i treći su dan uzastopno posjetili svog klijenta u remetinečkom zatvoru te nastavili s pripremama za iznošenje obrane u preostalim predmetima

Odvjetnik Goran Suić potvrdio je po izlasku iz zatvora u Remetincu, gdje je zajedno s kolegom Čedom Prodanovićem razgovarao s Ivom Sanaderom, kako nema novih detalja koje bi mogao prenijeti javnosti.

'Mogu potvrditi da je naš klijent jutros odradio taj pregled u zatvorskoj bolnici i da je najavljen još jedan specijalistički pregled. Kad će se to dogoditi i gdje, stvarno ne znam', kratko je poručio odvjetnik Suić.

Dodao je kako ne zna za detalje pregleda te potvrdio kako je i osobno vidio fotografije Sanaderove ozlijeđene noge, objavljene na portalima, no i rekao kako ne zna ništa o tome kako je protekao pregled kod zatvorskih liječnika.

'Po svemu sudeći i najavljeno iznošenje obrane u slučaju Hypo održat će se iduće srijede u Remetincu', rekao je novinarima okupljenim ispred remetinečkog zatvora odvjetnik Suić.

Odvjetnik Čedo Prodanović ostao je na razgovoru s Ivom Sanaderom i nakon Suićevog izlaska, pa će se od njega eventualno moći doznati detalji s pregleda i razgovora s odvjetnicima.