Hrvatska NAJPOZNATIJA HRVATSKA NOGA

Pogledajte kako izgleda Sanaderova ljevica

  • Autor: V.B.
  • 22.7.2011 12:29:45
  • 22.7.2011 10:11:37

Još od trenutka kad je Martin Taylor brutalnim startom polomio ljevicu Eduarda da Silve nije vladala takva jagma za fotografijom nečije ozlijeđene noge kakva vlada posljednjih dana za ljevicom Ive Sanadera. Tromboza, sepsa, artroza i što sve ne spominju se kao moguća posljedica neadekvatnog liječenja u Austriji

Najpoznatiju hrvatsku ljevicu, tešku nekoliko stotina milijuna kuna, zabilježili su objektivi TV i foto-kamera prilikom ulaska u zatvorsku bolnicu.

Iako su mu lice i tijelo ostali zaklonjeni policijskim kombijem, ono najvažnije – noga – uhvaćeno je. Fotografija govori više od tisuću riječi. Ljevica u stezniku i papuči nalik na boroletu na stopalu, a desnica u cipeli. Koristio je i štake. Lagani iskorak i zatim oslanjanje na obje noge. Javnost može odahnuti. Noga nije propala.

Situacija se više ne čini tako dramatičnom, iako će zadnju riječ dati liječnički konzilij. Do srijede, za kada je zakazano saslušanje za aferu Hypo banka, bivši premijer bit će spreman, ako ne za gostovanje kod USKOK-a u Gajevoj, onda sasvim sigurno na domaćem terenu u Remetincu. A to je ipak najvažnije.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još