Hrvatska LAŽI I KLEVETE

Cammeo digao tužbu protiv Gočina

  • Autor: V.B.
  • 19.7.2011 17:00:44
  • 19.7.2011 15:59:33

Kosta Minovski, vlasnik tvrtke Taxi Cammeo, podignuo je tužbu za klevetu protiv predsjednika Sindikata hrvatskog vozača Miljenka Gočina jer smatra da je svojim izjavama i krivim tumačenjima prouzročio štetu njegovoj tvrtki, a usto drži da je prekršio odredbe o tajnosti pregovora tijekom procesa socijalnog dijaloga dok se ne uspostavi konačni sporazum o socijalnom partnerstvu između vozača Taxi Cammea i vlasnika tvrtke

'Ovo je jedini način, nažalost, i mogućnost kako bi prestale permanentne optužbe spram poslodavca koji prema svim odredbama Zakona o radu štiti svoje djelatnike, njihovo dostojanstvo i pravednu novčanu plaću za njihov ostvareni rad.

Pritom naglašavamo da je vozač u grupaciji Taxi Cammeo stup cijelog poduzetničkog pothvata te mi ne odustajemo od obrane i zaštite, prvenstveno vozačeva interesa i dostojanstva, a potom ni od cjelokupne vizije poslovanja Taxi Cammea.

Ovi uporni i učestali incidenti samo obmanjuju javnost te šire neistine i manipuliraju informacijama koje neosporno štete cjelokupnom brandu Taxi Cammeo, što mi kao grupacija nećemo više tolerirati', stoji u priopćenju koje potpisuje glasnogovornica Taxi Cammea Lara Liović-Nadaždi.

Podsjećamo, nakon što je Sindikat odustao od štrajka u Cammeo koji je bio najavljen za 8. srpnja jer je u postupku mirenja postigao dogovor s poslodavcem nakon samo desetak dana uslijedili su novi/stari problemi. Prema njima vlasnik Cammea nije ispoštovao sve što je dogovoreno i nastavio je po starom. Zbog toga su ga prijavili nadležnim državnim tijelima.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još